Om oss

En tom lokal, på hörnet av ett pampigt hus, entusiastiska fastighetsägare, ett sjudande näringsliv, en expanderande stad i hjärtat av Sveriges Trädgård; förutsättningarna kunde inte vara bättre för att lämna storstaden till förmån för småstaden och öppna en butik med ett vincafé.

Familjen Magnusson-Murray: sonen i familjen heter Oscar. "Co" är vi, de andra två i familjen: Catharina med ett flerårigt förflutet inom café och restaurang, utbildad sommelier och fromagier samt Mackie, frukt- grönsaks- och nöthandlare från Barbados, sedan 25 år bosatt i Sverige med en karriär inom café och restaurang, bland annat känd som en av Hötorgshallens bästa baristor.   

I butiken Oscar & Co erbjuder vi ett utvalt och medvetet delikatessutbud, vincaféet är ett välkomnande "hål i väggen"  - mitt i vackra Ronnebys stadskärna.

Hos Oscar & Co kan man slinka in, botanisera bland hyllor, köpa goda delikatesser till helgen, mingla i vincaféet, prova en ostbit eller två, dricka gott kaffe - ja till och med köpa med sig stolen man sitter på!

Kom, låt er inspireras, häng i baren och bara njut! 

Vi ses, välkomna!

Oscar & Co

Adress: Karlskronagatan 26, Ronneby

Tfn: 073-232 75 75

E-post: info@oscar-co.se

Följ Oscar & Co på Facebook och Instagram