-

VINCAFÉ

- kom å sippa, sitt länge, njut

Hos oss är det opretentiöst och enkelt, hela tiden! 

Vi har flera olika sorters vin, cider och must, ett rikligt utbud av alkoholfria alternativ samt ett mindre ölsortiment. Oavsett vad du väljer att dricka finns flera goda tilltugg, lättare rätter samt alltid något sött att välja från vår barmeny.  Säsong, goda råvaror, omtanke och inspiration styr utbudet. Välkomna till vincaféet!

Goda drycker

Merparten av våra viner finns på glas. Öl har vi på flaska. Alkoholfritt finns på både glas och flaska.  

Och så har vi såklart kaffe, gott kaffe. Hos oss kan du prova kaffe från Johan & Nyström. Kaffet serveras självfallet i kopp. Och du, om du gillar din kopp lite extra mycket, så där så att du bara vill ha den; nästan allt vårt second hand-porslin är till salu (det är ju den där röda italienska servisen som vi har svårt att skiljas från...)

Hål i väggen

Vincaféet är inte så stort, vi har mycket begränsat med platser. 

För er som vill uppleva restaurangkänsla kan det kännas tryggt att veta att vi gjort det glesare mellan borden. Det finns också möjlighet att sitta på vår uteservering. Och såklart vill vi att alla våra gäster - liksom vi -  ska känna sig friska!

Bordsbeställning görs via tfn: 073-232 75 75 eller till info@oscar-co.se. Observera att vi INTE läser av e-posten under dagen varför bokningsförfrågningar gällande samma dag måste göras per telefon. Bordsbokningen är giltig först efter att ni fått en bekräftelse. Då vi har ett mycket begränsat antal platser kan vi tyvärr inte ta emot bordsbeställning för gäster som enbart vill fika eller ta ett glas vin. Vi har alltid "Drop-in" - men ibland tar de platserna också slut..... 

WIFI finns tillgängligt för våra gäster.
Varmt välkomna!

Oscar & Co

Adress: Karlskronagatan 26, Ronneby

Tfn: 073-232 75 75

E-post: info@oscar-co.se

Följ Oscar & Co på Facebook och Instagram