Vincafé
- kom å sippa, sitt länge, njut

Hos oss är det opretentiöst och enkelt, hela tiden! 

Vi har flera olika sorters vin, cider och must, ett rikligt utbud av alkoholfria alternativ samt ett mindre ölsortiment. Oavsett vad du väljer att dricka finns flera goda tilltugg, lättare rätter samt alltid något sött att välja från vår barmeny.  Säsong, goda råvaror, omtanke och inspiration styr utbudet. Välkomna till vincaféet!

Goda drycker

Merparten av våra viner finns på glas. Öl har vi på flaska. Alkoholfritt finns på både glas och flaska.  

Och så har vi såklart kaffe, gott kaffe. Hos oss kan du prova kaffe från Johan & Nyström. Kaffet serveras självfallet i kopp. Och du, om du gillar din kopp lite extra mycket, så där så att du bara vill ha den; nästan allt vårt second hand-porslin är till salu (det är ju den där röda italienska servisen som vi har svårt att skiljas från...)

Hål i väggen

Vincaféet är inte så stort. Ibland kan det bli trångt, ibland till och med fullsatt - våra gäster har förmånen att få sitta nära varandra. 

För er som vill äta går det självklart bra att beställa bord. Bordsbeställning görs via tfn: 073-232 75 75 eller till info@oscar-co.se. Observera att vi INTE läser av e-posten under dagen varför bokningsförfrågningar gällande samma dag måste göras per telefon. Bordsbokningen är giltig först efter att ni fått en bekräftelse. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi tyvärr inte ta emot bordsbeställning för gäster som enbart vill fika eller ta ett glas vin. Vi har alltid "Drop-in" - men ibland tar de platserna också slut..... 

WIFI finns tillgängligt för våra gäster.
 Kalendarium vincafeet: 


Varje fredag, mellan kl 17.00-21.00 är det After-work med ost- och delibuffé; säsongens utvalda ostar, chark, inläggningar, spännande tillbehör och bröd. Därutöver finns småtapas att köpa i charken: som komplement till buffén, eller kombinera till en hel måltid. 

Pris: 189 kr/pp inkl ett glas bubbel (alkoholfritt alternativ finns)

Något gott efter maten? 2 cl cognac, 1 chokladtryffel samt 1 dubbel espresso: 75 kr/pp, utan cognac 50 kr/pp.

OBS! Begränsat antal platser. 

Varmt välkomna!

Oscar & Co

Adress: Karlskronagatan 26, Ronneby

Tfn: 073-232 75 75

E-post: info@oscar-co.se

Följ Oscar & Co på Facebook och Instagram