Butiken

- inte allt men det mesta

Välkommen in och upptäck butiken! På hyllor och i charkdiskar hittar du utvalda delikatesser. Vi tillhandahåller närproducerat mathantverk från lokala aktörer, men hämtar också premieprodukter från producenter runt om i Europa. Sortimentet är föränderligt beroende på tillgång och säsong, dessutom till stor del certifierat. 

Vi har även produkter för den nyfikne foodien, eller vad sägs om exempelvis rabarbersalt från Island? Lakrits- och äppelmarmelad från Italien? Eller plantagechoklad från Norrland? 

Välkommen att hitta just dina favoriter!

 Veckans delipåse

Till helgerna packar vi "Veckans delipåse": en blandning av utvalda delikatesser till förmånligt pris. 

Påsarna är tillgängliga fredagar och lördagar - förbeställ eller slink förbi butiken inför helgen.


Ostabonnemang

Är du "osteast"? Vill du lära dig mer om ost? Köp ett ostabonnemang som under tre månader garanterar dig en bit av månadens specialbeställd ost á 120 g inkl ett faktablad om osten. 

Under abonnemangsperioden har man dessutom 10 % rabatt på butikens övriga ostsortiment samt på aktuella provningar. Eventuellt deltagande i provningar bokas separat.

Ostabonnemanget finns tillgängligt för avhämtning i butiken sista helgen varje månad. För aktuellt abonnemang se under rubriken "Aktuellt".

Abonnemanget för september-oktober kostar 250 kr och tecknas och betalas i butiken senast den 19/9. 

Första ostabonnemangsperioden 2019 är september- novem med avhämtning enligt nedan:

Ost 1: 27-28 september

Ost 2: 25-26 oktober

Ost 3: 29-30 november

Alla behöver goda presenter!

Present till den speciella högtiden, avslutningen eller avtackningen? Fina paket till bästa vännen eller varför inte dig själv? Vi vet att presenter som man kan äta är uppskattade. 

Du väljer, vi packar. Eller så gör vi allt. Kom in eller ring och förbeställ.

Till den som redan "har allt" hänvisar vi till "Vitrinskåpet" med exklusiva premuimprodukter. Vad sägs om 30-årig balsamvinäger från italienska Modena, eller varför inte en saltstalalkit från spanska Añanadalen - ett av världens bästa saltområden. Och du, vi har bara en av varje produkt i vitrinskåpet - det kan man väl kalla en personlig present?  

Presentkort

Finns, såklart, i valfria valörer. Presentkorten gäller i såväl butiken som i vinbaren, dock ej som betalning för alkohol. 

Event / Catering /  Abbonemang

Hör med oss, i mån av tid kan vi mer - inte allt men mycket!