Aktuellt
nu i februari månad

Senaste inlägg:

Med smak och arom från sitt nordiska arv, hantverksmässigt framställt med gejservatten från de naturligt varma källorna som enda använda energi under tillverkningsprocessen. Finns i smakerna: naturellt, björk, lava, lakrits, björkrökt och timjan.

..kommer från Chili-Klaus - en present som varar ända fram till jul. Bakom luckorna: vingummi,karameller och chokladpraliner, alla kryddade med chili till chilifantastens lycka. En av konfekten, "dödskallen", är hetare än het! Pris: 499 kr. Finns i begränsad upplaga. För förbeställning, kontakta: info@oscar-co.se

Ingen mindre än Chili-Klaus är i stan. I bagaget har han bland annat världens starkaste chili: Carolina Reaper samt sina egna chips kryddade med Trinidad Scorpion. Allt skrämmande starkt - perfekt till Halloween! Snart på våra hyllor!

I dagarna beställer vi JULostarna, glögg, senap, nötter, med mera. Och lagom till 1:a advent kommer årets ADVENTSKALENDRAR fyllda med ost eller choklad - vi har även en chilikalender för den som vågar. Såklart kommer det också att finnas JULKORGAR med julens delikatesser. Vi på Oscar & Co tycker att de GODASTE PRESENTERNA är de BÄSTA PRESENTERNA!

Ost i Malmö

07.09.2019

I Malmö har våra vänner på "Möllans ost" finfin ostbutik och lager. Igår var vi på besök. Det blev prat, många glada skratt och provsmakning av flera goda ostar, bl a "Gammelknas", en krämig, syrlig och smakrik dansk - snart i en butik nära dig.

Mellanväggar har plockats ner, tegelväggar plockats fram. Hittills har det varit mycket tänk, tänk - men nu har den riktiga verkstaden tagit vid. Kom förbi och titta, vi jobbar på med otäckta skyltfönster. Om ett par veckor kommer de första varorna till affären. Det närmar sig.

Förutom att träffa självaste Chili-Klaus från Danmark - som för övrigt fick mig att köpa 5 förpackningar med världens starkaste chili i pulverform: Carolina Reaper - hittade jag en finfin handgjord choklad från Ystad samt en fyllig och behagligt syrlig havtornsglögg från Västergötland. Allt snart i en butik nära dig!

Vi behöver personal: timanställda till såväl kvällar som helger. Därutöver behöver vi en erfaren och kreativ kallskänka/kock eller sökande med motsvarande erfarenhet. För mer info se under fliken "Jobba med oss".

Efter flera år i källaren kom de gamla, fina neonskyltarna från den tidigare herrekiperingen upp i dagsljuset igen. De ska dammas av, målas om och få modern belysning för att slutligen återigen pryda väggen ovanför butiken på Karlskronagatan 26. New Oscar in town!

Kaffesugen?

18.07.2019

Hos oss kan du få bryggkaffe, espresso, café latte, capuccino samt pressokaffe. Prisbelönta Blekinge Specialty Coffee från Mörrum samt Johan & Nyström, som är specialiserade på ekologiskt kaffe, är våra kaffeleverantörer. Kaffe från Blekinge Specialty Coffee kommer dessutom att finnas till försäljning i butiken.

Oscar & Co

Adress: Karlskronagatan 26, Ronneby

Tfn: 073-232 75 75

E-post: info@oscar-co.se

Följ Oscar & Co på Facebook och Instagram