Aktuellt
nu i november månad

Senaste inlägg:

Nu skriver vi 2020 och ett nytt, händelserikt år väntar på oss!

...som trotsade vädret och kom till Järnaviks julmarknad! Det var en stämningsfull och vacker julmarknad med såväl glada knallar som kunder.

Torsdagen den 21/11 har butiken VIP-Black Friday: Black Friday-erbjudanden en vecka innan samt 25 % rabatt på allt i butiken! Vi inleder med bubbel och snittar, därefter presenteras butikens utbud med smak- och doftprover. OBS! Begränsat antal platser, endast förhandsbokade. För mer info se under fliken "Provningar"!

Rostat i torsdags av SM-kaffemästaren i rostning: Henrik Arvidsson i Mörrum. Missa inte!!! 120 kr för en påse med de ädla bönorna. Välkomna!!!

Den 28/11 kl 19.00 håller sommelier Simon Axéll-Thor en spännande glöggprovning hos Oscar & Co. Förutom att prova olika glögg, får vi bland annat blanda vår egen "Vin Chaud". Några platser finns fortfarande kvar. Pris: 495 kr/pers. För mer information se under rubriken "Provningar".

..för hon är stjärnproducenten bakom Äppelbodens makalöst goda äppelmust, tillverkad av rött solkindade Santanaäpplen - den enda äppelsort som även äppelallergiker kan tåla. Smaken är frisk, syrlig och gudomligt aromatisk. Servera den kall, med en isbit i glaset, ta en klunk och upplev känslan av hur det är att bita i det finaste äpplet av alla.

Med smak och arom från sitt nordiska arv, hantverksmässigt framställt med gejservatten från de naturligt varma källorna som enda använda energi under tillverkningsprocessen. Finns i smakerna: naturellt, björk, lava, lakrits, björkrökt och timjan.

..kommer från Chili-Klaus - en present som varar ända fram till jul. Bakom luckorna: vingummi,karameller och chokladpraliner, alla kryddade med chili till chilifantastens lycka. En av konfekten, "dödskallen", är hetare än het! Pris: 499 kr. Finns i begränsad upplaga. För förbeställning, kontakta: info@oscar-co.se

Oscar & Co

Adress: Karlskronagatan 26, Ronneby

Tfn: 073-232 75 75

E-post: info@oscar-co.se

Följ Oscar & Co på Facebook och Instagram