AKTUELLT

- nu i augusti månad


Senaste inlägg:

Höstostarna är beställda! Snart har vi Gruyere alpage och Mont d´Or i butiken. Ettt säkert hösttecken!

Olivprovning hemma, tänkt för 4 personer. Få ett urval av 7 olika medelhavsoliver med en beskrivning av varje unik sort. Ni får prova allt från de franska stjärnkockarnas favoritoliv till de enkla spanska tapasbarernas självklara val. Detta ingår: 7 oliver (totalvikt 800 gr) samt beskrivning av varje enskild olivsort. Pris: 299 kr. Förbeställ...

GLAD PÅSK!

09.04.2020

Jadå, det blir påsk i år igen! Välkomna in till oss för att köpa dina ostar, korvar och skinka - vi hade storleverans igår! Påskgodis och fina fåglar och ägg till riset har vi också. Du hittar också hemlagade sillar samt marinerad lax till helgens påskbord. Dessutom är uteservering öppen där du kan njuta av den första vårsolen och en...

FILM-MINGEL

23.02.2020

Söndagen den 8 mars har Mia Skäringers film "No more fucks to give" premiär på Centrumbiografen. Oscar och Co håller extra öppet kl 16-19.30 för alla som är sugna på att mingla innan filmen. Varmt välkomna!

Tisdagen den 14 januari kl 19 är det dags för provning av årets nyinkomna ostar. Fakta, kuriosa och mumsbitar utlovas! Provningsdeltagare har dessutom 10 % rabatt på hela sortimentet (exkl alkohol) under provningskvällen. För mer info se under fliken "Provningar".

Nu skriver vi 2020 och ett nytt, händelserikt år väntar på oss!

...som trotsade vädret och kom till Järnaviks julmarknad! Det var en stämningsfull och vacker julmarknad med såväl glada knallar som kunder.

Torsdagen den 21/11 har butiken VIP-Black Friday: Black Friday-erbjudanden en vecka innan samt 25 % rabatt på allt i butiken! Vi inleder med bubbel och snittar, därefter presenteras butikens utbud med smak- och doftprover. OBS! Begränsat antal platser, endast förhandsbokade. För mer info se under fliken "Provningar"!

Rostat i torsdags av SM-kaffemästaren i rostning: Henrik Arvidsson i Mörrum. Missa inte!!! 120 kr för en påse med de ädla bönorna. Välkomna!!!

Oscar & Co

Adress: Karlskronagatan 26, Ronneby

Tfn: 073-232 75 75

E-post: info@oscar-co.se

Följ Oscar & Co på Facebook och Instagram