Aktuellt
nu i december månad

Senaste inlägg:

...som trotsade vädret och kom till Järnaviks julmarknad! Det var en stämningsfull och vacker julmarknad med såväl glada knallar som kunder.

Torsdagen den 21/11 har butiken VIP-Black Friday: Black Friday-erbjudanden en vecka innan samt 25 % rabatt på allt i butiken! Vi inleder med bubbel och snittar, därefter presenteras butikens utbud med smak- och doftprover. OBS! Begränsat antal platser, endast förhandsbokade. För mer info se under fliken "Provningar"!

Rostat i torsdags av SM-kaffemästaren i rostning: Henrik Arvidsson i Mörrum. Missa inte!!! 120 kr för en påse med de ädla bönorna. Välkomna!!!

Den 28/11 kl 19.00 håller sommelier Simon Axéll-Thor en spännande glöggprovning hos Oscar & Co. Förutom att prova olika glögg, får vi bland annat blanda vår egen "Vin Chaud". Några platser finns fortfarande kvar. Pris: 495 kr/pers. För mer information se under rubriken "Provningar".

..för hon är stjärnproducenten bakom Äppelbodens makalöst goda äppelmust, tillverkad av rött solkindade Santanaäpplen - den enda äppelsort som även äppelallergiker kan tåla. Smaken är frisk, syrlig och gudomligt aromatisk. Servera den kall, med en isbit i glaset, ta en klunk och upplev känslan av hur det är att bita i det finaste äpplet av alla.

Med smak och arom från sitt nordiska arv, hantverksmässigt framställt med gejservatten från de naturligt varma källorna som enda använda energi under tillverkningsprocessen. Finns i smakerna: naturellt, björk, lava, lakrits, björkrökt och timjan.

..kommer från Chili-Klaus - en present som varar ända fram till jul. Bakom luckorna: vingummi,karameller och chokladpraliner, alla kryddade med chili till chilifantastens lycka. En av konfekten, "dödskallen", är hetare än het! Pris: 499 kr. Finns i begränsad upplaga. För förbeställning, kontakta: info@oscar-co.se

Ingen mindre än Chili-Klaus är i stan. I bagaget har han bland annat världens starkaste chili: Carolina Reaper samt sina egna chips kryddade med Trinidad Scorpion. Allt skrämmande starkt - perfekt till Halloween! Snart på våra hyllor!

Oscar & Co

Adress: Karlskronagatan 26, Ronneby

Tfn: 073-232 75 75

E-post: info@oscar-co.se

Följ Oscar & Co på Facebook och Instagram