Aktuellt
nu i mars månad

Senaste inlägg:

FILM-MINGEL

23.02.2020

Söndagen den 8 mars har Mia Skäringers film "No more fucks to give" premiär på Centrumbiografen. Oscar och Co håller extra öppet kl 16-19.30 för alla som är sugna på att mingla innan filmen. Varmt välkomna!

Tisdagen den 14 januari kl 19 är det dags för provning av årets nyinkomna ostar. Fakta, kuriosa och mumsbitar utlovas! Provningsdeltagare har dessutom 10 % rabatt på hela sortimentet (exkl alkohol) under provningskvällen. För mer info se under fliken "Provningar".

Nu skriver vi 2020 och ett nytt, händelserikt år väntar på oss!

...som trotsade vädret och kom till Järnaviks julmarknad! Det var en stämningsfull och vacker julmarknad med såväl glada knallar som kunder.

Torsdagen den 21/11 har butiken VIP-Black Friday: Black Friday-erbjudanden en vecka innan samt 25 % rabatt på allt i butiken! Vi inleder med bubbel och snittar, därefter presenteras butikens utbud med smak- och doftprover. OBS! Begränsat antal platser, endast förhandsbokade. För mer info se under fliken "Provningar"!

Rostat i torsdags av SM-kaffemästaren i rostning: Henrik Arvidsson i Mörrum. Missa inte!!! 120 kr för en påse med de ädla bönorna. Välkomna!!!

Den 28/11 kl 19.00 håller sommelier Simon Axéll-Thor en spännande glöggprovning hos Oscar & Co. Förutom att prova olika glögg, får vi bland annat blanda vår egen "Vin Chaud". Några platser finns fortfarande kvar. Pris: 495 kr/pers. För mer information se under rubriken "Provningar".

..för hon är stjärnproducenten bakom Äppelbodens makalöst goda äppelmust, tillverkad av rött solkindade Santanaäpplen - den enda äppelsort som även äppelallergiker kan tåla. Smaken är frisk, syrlig och gudomligt aromatisk. Servera den kall, med en isbit i glaset, ta en klunk och upplev känslan av hur det är att bita i det finaste äpplet av alla.

Oscar & Co

Adress: Karlskronagatan 26, Ronneby

Tfn: 073-232 75 75

E-post: info@oscar-co.se

Följ Oscar & Co på Facebook och Instagram